folii-antiefractie.ro

Mobil: 0745 063 865, 0788 412 870
Fix: 0374 025 702
E-mail: contact@folii-antiefractie.ro

folii antiefractie decorative si de securitate

Foliile antiefractie decorative sunt concepute special pentru asigurarea geamurilor in cazul intrarilor prin efractie dar si pentru protejarea intimitatii atat ziua cat si noaptea. Acestea pot fi mate, opace sau semi-transparente.

De asemenea, exista folii antiefractie cu rol anti-graffiti, antizgariere, antibacterian dar si folii care datorita stratului suplimentar de protectie se pot aplica la exterior.

Foliile de securitate au rolul de a ne proteja impotriva accidentelor care implica geamuri si oglinzi sparte. In cazul unui accident, chiar daca geamurile pe care este aplicat acest tip de folie se vor sparge, nu se vor face "tandari" si nu vor cadea peste persoanele implicate, evitandu-se astfel riscul unor raniri grave.

Foliile decorative evidenţiazã frumuseţea geamurilor şi asigurã un aspect estetic şi plãcut. Ele transmit lumina, dar în acelaşi timp ne protejeazã de priviri curioase.

Sunt utilizate frecvent în restaurante, la vitrinele magazinelor şi în cazul companiilor mari, pentru separarea unor spaţii individuale de muncă.

Foliile de diverse culori sunt in trend in aceasta perioada pentru a personaliza spatiul dorit, lasand in acelasi timp lumina sa patrunda, dar beneficiind si de intimitate. De asemenea ele pot fi folosite pentru incriptionarea oricarui logo dorit de Dvs. Pot fi aplicate şi decupate conform proiectului stabilit de client în prealabil.

In ceea ce priveste utilizarea acestor folii in scop rezidential, ele sunt folosite pentru solarii, bai, usi de intrare, geamurile prevazute in componenta holurilor, etc.

Foliile grafice sunt privite de catre arhitecti si designeri ca parte integranta a proiectului unei cladiri. Pentru cladirile de locuit sunt folosite mai ales folii care imita vitraliile sau folii colorate ce marcheaza astfel anumite zone intr-o locuinta spatioasa. In ceea ce priveste cladirile de birouri, este la moda inscriptionarea grafica a siglei firmei, cat si a logo-ului companiei, atat in birouri cat si in salile de conferinta sau pe holurile de acces.

Utilizarea foliilor decorative nu mai necesitã folosirea unor jaluzele sau rulouri interioare. Exista si folii decorative care pot bloca lumina complet