folii-antiefractie.ro

Mobil: 0745 063 865, 0788 412 870
Fix: 0374 025 702
E-mail: contact@folii-antiefractie.ro

folii antiefractie si de protectie solara

Exista tipuri de folii antiefractie care indeplinesc si rolul unei folii de protectie solara. Aceste folii pot fi reflexive sau non-reflexive.

Reprezinta o solutie viabila si practica prin care se urmareste intarirea rezistentei geamurilor impotriva intrarilor prin efractie, dar si protejarea locuintelor impotriva razelor solare si asigurarea unui climat confortabil in interiorul incaperilor.

Utilizarea acestor tipuri de folii reprezintã soluţia idealã pentru asigurarea geamurilor imobilelor împotriva intrãrilor prin efracţie sau în cazul unor accidente care pot afecta viaţa şi integritatea persoanelor aflate în imobil, reducand in acelasi timp caldura solara care intra vara prin ferestre iar iarna limitand pierderea calorica, blocheaza razele UV daunatoare atat pentru oameni, cat si pentru materialele din apropierea ferestrelor, elimina stralucirea orbitoare a soarelui.

Acest tip de folii va oferi ferestrelor dvs. protecţie împotriva căldurii, strălucirii, razelor UV dăunătoare, decolorării obiectelor din apropiere, economisindu-vă în acelaşi timp bani şi beneficiind de o atmosferă extrem de plăcută în încăpere. Indiferent de destinaţia foliei (pentru locuinţă, birou, spaţiu comercial), compania noastra are produsul care vă trebuie. Foliile reflective sunt concepute şi produse pentru a întruni majoritatea doleanţelor estetice ale clienţilor nostri, astfel încât vi le putem oferi într-o multitudine de nuanţe şi culori.

Foliile de protectie solara filtreazã radiaţia dãunãtoare a soarelui, diminueazã cãldura, micşoreazã strãlucirea soarelui, astfel încât vara temperatura din interiorul camerelor poate sã scadã cu 3 pânã la 7 grade Celsius.

Vara, gradul mare de protecţie împotriva cãldurii uşureazã funcţionarea aparaturii de climatizare în mod considerabil. Pe timpul iernii, datoritã izolaţiei oferite, se realizeazã o economie de energie termicã, ducând astfel la o scãdere a cheltuielilor. În timpul verii, ele opresc pătrunderea razelor solare în proporţie de pînă la 98% (în funcţie de tipul foliei) iar iarna izolează încăperile, reţinând maximul de căldură în interior.

Foliile solare reduc efectul de strălucire a soarelui atât de obositor pentru ochi cu până la 85%, asigurându-vă un climat optic mai plăcut, fie acasă , fie la serviciu. Vă veţi simţi astfel mai comfortabil şi ochii nu vor mai fi obosiţi.

Foliile reflective reduc considerabil decolorarea provocată de razele soarelui. Acestea pot decolora orice, de la perdele şi draperii până la covoare, tablouri, mobilier. Foliile comercializate de compania noastra resping aproape în totalitate razele dăunătoare şi reduc cu până la 80% decolorarea atât de neplăcută a materialelor şi obiectelor din apropierea ferestrelor.