folii-antiefractie.ro

Mobil: 0745 063 865, 0788 412 870
Fix: 0374 025 702
E-mail: contact@folii-antiefractie.ro

despre noi

Compania noastra comercializeaza si monteaza folii autoadezive profesionale de peste 20 de ani.

In decursul anilor am colaborat cu cei mai mari producatori si distribuitori de folie din lume si din Europa, astfel ca va putem oferi cea mai complexa gama de folii profesionale pentru geamuri. Avand in vedere experienta acumulata de-a lungul timpului va stam la dispozitie cu cele mai bune sfaturi si solutii pentru alegerea tipului de folie potrivit necesitatilor dumneavoastra.

Societatea noastră, lider pe piata de profil, are ca principal obiect de activitate unele dintre cele mai importante componente ale unei clădiri, şi anume ferestrele.

Ferestrele sunt considerate, pe bună dreptate, “ochii” unui imobil. Aşa cum acordăm o atenţie deosebită ochilor noştri, consideraţi "oglinda sufletului" tot aşa ar trebui să procedăm şi în cazul ferestrelor, deoarece ele sunt "oglinda" clădirii şi ne reprezintă.

Avand ca punct de plecare mii de metri patrati de folie autoadeziva comercializati si montati anual, firma noastră încearcă să asigure acestor “ochi” cel mai înalt grad de siguranţă, protecţie, eleganţă şi rafinament, aducând în casele dumneavoastră cele mai noi şi performante produse. Miile de clienti multumiti si portofoliul din ce in ce mai bogat ne recomanda ca singura alegere in ceea ce priveste foliile autoadezive profesionale.

Foliile autoadezive pot fi considerate "ochelarii" sau "lentilele de contact" ai ferestrelor noastre. Aceştia pot fi de mai multe tipuri, în funcţie de dorinţa clientului: antiefractie, solare, anti UV, decorative, speciale.

Compania noastră colaborează cu parteneri din intreaga lume pentru a se asigura ca sunt folosite cele mai bune materii prime pentru realizarea foliilor pe care le comercializam. Toate produsele noastre sunt conforme normelor internaţionale de calitate si de protectie a mediului inconjurator.

Anii îndelungaţi de experienţă ne permit să vă dăm cele mai bune sfaturi în legătură cu modul în care puteţi avea grijă cel mai eficient de “ochii” clădirilor, caselor dumneavoastră. Totodată, vom alege produsele care îndeplinesc cel mai bine cerinţele dumneavoastră tehnice şi estetice . Acestea vor fi şi montate ţinându-se cont de dorinţele clienţilor şi de particularităţile ferestrelor acestora, astfel încât rezultatul să fie nişte “ochi” sănătoşi, protejaţi, bine îngrijiţi şi întreţinuţi, (poate chiar machiaţi uşor, într-un cuvânt atrăgători, care să aibă ca efect invidia celor din jurul dumneavoastră).