folii-antiefractie.ro

Mobil: 0745 063 865, 0788 412 870
Fix: 0374 025 702
E-mail: contact@folii-antiefractie.ro

folii antiefractie transparente

Sunt cele mai utilizate si recomandate folii antiefractie, deoarece nu schimba culoarea geamurilor. Din acest motiv constituie realmente o surpriza neplacuta pentru infractori.

Foliile antiefractie ofera protectie impotriva patrunderilor prin efractie, violenta sau vandalism. Prin utilizarea lor se pot asigura diverse obiective impotriva patrunderilor prin efractie. Este binecunoscut faptul ca peste 70% din intrarile prin efractie au loc prin ferestre. Rolul foliei nu este neaparat de a preveni spargerea geamului, ci de a mentine in pozitia de lucru toate fragmentele de geam rezultate ca urmare a spargerii. In felul acesta, chiar daca geamul a fost spart, intruziunea este dificila.

In plus, aplicarea foliei pe vitrina unui magazin ii confera acesteia o reala protectie antifurt. O piatra aruncata cu forta asupra unei astfel de vitrine va provoca in cel mai rau caz doar o peforare in geam, fara ca acesta sa cada tot, spart in bucati. Infractorul va reusi sa introduca doar mana prin spartura, fata de cazul unei vitrine neprotejate de folie, care ar cadea complet si ar permite accesul liber in interiorul magazinului.

Foliile antiefractie pot fi folosite ca mijloc de protectie singure sau impreuna cu o alarma. Spre exemplu, daca se asociaza o folie antiefractie cu un senzor pentru soc mecanic, eficienta este foarte mare.

In caz de incendiu, folia intarzie propagarea focului. Folia are un strat antizgariere, care o face mai durabila.